August 18, 2023
Guide: Få ut det mesta med Eppow
Image
Image

Så får du ut det mesta med Eppow

Eppow utvecklades som en lösning på problemet att vi som arbetar inom vården fått alltför lite att säga till om. Istället förväntas vi ställa upp oavsett vilka förutsättningar som ges eller jagas av bemanningsbolag där många aldrig själva arbetat inom vården.

Det är dags att ändra på det. Vårt mål är att du ska sitta i förarsätet och själv bestämma vart, hur och när du vill arbeta. Många vårdenheter vill inget än att komma i kontakt med just dig, och därför har vi satt ihop en guide om hur du får ut som mest när du använder Eppows tjänst. 

Sätt upp bevakningar

Rätt bevakningar hjälper dig att få reda på när relevanta uppdrag läggs ut på Eppow. Ju mer de stämmer överens med dina preferenser, desto bättre matchningar!

Ange dina preferenser

Vart i Sverige vill du jobba? Vilken typ av vårdinstans? Har du någon enhet du föredrar? Du får rekommenderade uppdrag från oss baserat på preferenserna du valt.

Låt din profil glänsa

En fullständig profil av dina kvalifikationer underlättar ditt sökande. Många chefer efterfrågar CV för att enkelt kunna bedöma om din profil matchar deras behov. Ditt CV sparas i profilen och du slipper krånglet med att bifoga dokument varje gång du hittar ett matchande uppdrag.

Här hittar du vår mall för att enkelt komma igång med ditt CV.

Lägg till tillgänglighet

Kalendern är ett enkelt sätt att visa när du är tillgänglig för att arbeta. Då slipper du bli jagad när du inte kan eller vill arbeta, och kan bli headhuntad för perioder då du är tillgänglig!

Visa intresse eller ställ en fråga till verksamhetschefen

När du visar intresse så skickas en förfrågan direkt till verksamhetschefen och ni kan därefter inleda en dialog om jobbet. Oavsett om du vill visa intresse för ett uppdrag eller inte så kan du alltid komma i kontakt med ansvarig chef genom knappen “Ställ en fråga”.

Nyttja dina omdömen på Eppow vid samtal med chefen

På Eppow pratar du alltid direkt med verksamhetschefen. Du får chansen att berätta om din kompetens, förväntningar och ställa frågor om enheten. Osäker på vad du ska säga? Klicka på knappen nedan för att se förslag på hur du kan inleda konversationen!

Hitta nya uppdrag genom smart filtrering

Titta på vår genomgång av filter-funktionen. Ett snabbt sätt för dig som vårdpersonal att hitta just de uppdrag du söker!

Image