Ta tillbaka makten!

Är du legitimerad vårdpersonal på jakt efter uppdrag? Säg hejdå till dåliga villkor och påstridiga bemanningsbolag som tar delar av din kaka. Registrera dig på Eppow kostnadsfritt och kom i direktkontakt med vårdgivare redan idag.
Kom igång
Male doctor - Eppow
Image

Tack och hej till bemanningsföretagen

På Eppow vill vi befria sjukvården från de omständliga och efterhängsna bemanningsbolagen som ringer ner dig. Vi erbjuder en marknadsplats där du som vårdpersonal, exempelvis sjuksköterska eller läkare, själv kan se lediga uppdrag, läsa omdömen om arbetsplatser och komma i kontakt med verksamhetschefer direkt. Helt digitalt, fullkomligt anonymt och mycket mer transparent. Smidigt, eller hur?

Image
Mer i fickan
Utan mellanhänder och dolda avgifter blir det mer pengar till både dig och vården. Win-win!
Image
På dina villkor
Du scrollar anonymt bland lediga uppdrag och söker jobben som lockar och passar dig bäst.
Image
Tryggt och transparent
Bilda din egen uppfattning baserat på omdömen och direktkontakt med vårdgivaren.
Female doctor with patient in a hospital
Image

Helt kostnadsfritt för dig

Sugen på att börja leta uppdrag på Eppow? Gör som tusentals av dina kollegor inom vården och registrera dig helt gratis. Att skapa konto och komma igång går snabbare än att säga “Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis”.

1.
Registrera dig helt gratis via länken nedan. Använd BankID.
2.
Ta del av hundratals uppdrag från olika vårdgivare.
3.
Hitta ditt drömjobb direkt via vår tjänst
Image

Hur mycket ger du bort till bemanningsbolagen?

Vi vill att du som inhyrd vårdpersonal ska få den lön du förtjänar. Och du ska få hela lönen. Det är du som kommer överens om arvodet direkt med vårdgivaren och hela summan går till dig. Vi tar ingenting från dig. Som uthyrd via ett bemanningsbolag vill de ha en del av kakan, men har du någonsin räknat på hur mycket du ger bort? Och ja, du tänker helt rätt, den här kalkylatorn är inte poppis hos bemanningsbolagen…

Female doctor with patient in a hospital room
Image
Image
"Det är väldigt bra att man kan välja vilka uppdrag man är intresserad av. Det har varit väldigt smidigt med tidrapporteringen direkt i tjänsten. Jag har rekommenderat Eppow till alla."
— Isabella, Sjuksköterska
Image
"Eppow är lätt att ha att göra med, enkla att få kontakt med och smidigt att hantera avtal samt kontrakt via tjänsten. De personer som har arbetat med oss har varit kompetenta och kunniga."
— Laila, Verksamhetschef
Image
"Det har varit lätt att söka uppdrag i Eppow, där jag har haft kontakt med många olika vårdgivare. Det är lätt att skriva kontrakt online och bra att man kan titta på omdömen innan man tar ett uppdrag."
— Robin, Läkare
    Image

    FAQ

    Hittar du inte svaret på din fråga? Kolla på vår FAQ, eller kontakta oss!
    Image