December 13, 2022
Eppow presenterar stolt: Timothy Liljebrunn
Image
Featured image: Timothy Liljebrunn

Vårt syfte om att sätta vårdgivare och vårdpersonal i direktkontakt med varandra gör det inte bara enklare att bemanna inom vården, det skapar också en djupare relation mellan arbetsgivare och arbetstagare. Sedan Eppow grundades har relationer varit en central del. Därför är vi särskilt stolta över den ständigt pågående dialog vi har med vårdpersonal och vårdgivare, varje dag. En av dem som du kanske varit i kontakt med är Timothy som sedan han började på Eppow i november 2021 satt stora avtryck. Vi tog chansen att ställa några snabba frågor till honom!

Hur började din story personligen med Eppow? Vad lockar med att bygga bolag?

Jag fick höra från en kompis som också sitter på Norrsken att det fanns ett bolag som byggde en marknadsplats för vårdpersonal som skulle göra att dyra bemanningsbolag inte behövdes. Då jag har ett intresse för marknadsplatser och teknikbolag generellt så tyckte jag det lät väldigt spännande. Att det dessutom bidrog till att spara skattepengar gjorde det extra spännande. Jag lockades också av tanken att få vara med och forma något från ett tidigt stadie. Jag njuter mycket av att starta saker. Det märks även i mitt privatliv. Jag är nog generellt sett mycket bättre på att kicka igång saker än att slutföra…

Vad gillar du mest med din roll på Eppow?

Det som gör att jag trivs i min roll som affärsutvecklare är att jag kan hoppa ner och fördjupa mig i olika saker hela tiden. En dag jobbar jag inom customer success och hjälper våra kunder komma igång. Dagen efter kan jag fokusera på att analysera data eller planera för våra långsiktiga strategiska initiativ. Variationen är viktig för att jag inte ska känna att jag inte lär mig något nytt, och just att ständigt lära mig nya saker är en stark drivkraft.

Har du någon feature eller sak du tror och hoppas utvecklas framöver i produkten/tjänsten?

Även om vi arbetar hårt för att minimera administration för våra kunder så finns det alltid utrymme för automatisering. Jag vill att all administration ska göras med ett knapptryck så att relationen och patienterna kan ligga i fokus för våra kunder. Lika smidigt som du kan ta dig från punkt A till B med Uber ska du kunna hitta ett jobb eller vårdpersonal till din enhet. Alltid med hög kvalitet, det är något vi aldrig kommer kompromissa med.

Har du något favoritminne från din tid på Eppow hittills?

Fettisdagen tidigare i år (2022) tror jag. Vi (kanske framförallt jag…) har ett stort intresse för söta saker. Denna gången slog vi på stort och köpte en extra av de finaste semlorna vi hittat. Glada och exalterade kom vi tillbaka till kontoret och det visade det sig att de bjöd på semlor för alla. Jag njöt väldigt mycket den dagen!


Drivs du, precis som Timothy, av att varje dag lära dig nya saker och spela en nyckelroll i ett bolags tidiga skede? Då kanske du är en av de vi söker till Eppows fortsatta resa: Lediga tjänster
Image