September 20, 2021
Capio S:t Görans Sjukhus ansluter sig till Eppow för att komma närmare jobbkandidater
Image
Image

Under hösten 2021 kommer Capio S:t Görans Sjukhus att börja använda den digitala tjänsten Eppow som för samman vårdpersonal och vårdgivare, som ett alternativ till bemanningsbolag.

– Vi vill kunna erbjuda våra jobbkandidater ett kvalitativ och smidigt upplägg genom Eppow där de själva har möjlighet att påverka vilka tider och arbetspass de kan tänka sig arbeta. Det finns även möjlighet att arbeta som timanställd alternativt som underkonsult, berättar Razan Ahmad, rekryteringsansvarig HR-specialist på Capio S:t Görans Sjukhus.

Automatisk matchning mellan önskemål och behov

Eppow lanserades 2019 och är en digital tjänst som för samman vårdpersonal och vårdgivare med avsikten att underlätta och skapa en direkt kontakt. Eppow automatiserar kontroll av legitimation av vårdpersonal och använder AI-assisterad matchning baserat på kvalifikationer och individuella behov.

– Vi har valt att inleda ett samarbete med MyPick för att vidga våra rekryteringskanaler, och attrahera fler jobbkandidater till Capio S:t Görans Sjukhus. Vi befinner oss på en rörlig marknad som kräver flexibla lösningar, och Eppow är en plattform som möjliggör för oss att få träffa jobbkandidater som kan tänka sig ett mer flexibelt upplägg, förklarar Razan Ahmad.

Efterlängtad möjlighet

– Många av våra användare har efterfrågat en möjlighet att få en direkt kontakt med just Capio S:t Görans Sjukhus och för oss är det väldigt viktigt att lyssna på vårdpersonalen. Vi har jobbat väldigt mycket för att få till detta, så därför är vi otroligt glada över detta samarbete med ett av Sveriges bästa sjukhus, säger Hani Movahed, VD, för Eppow.

På eppow.se kan vårdpersonal som vill ta pass på Capio S:t Görans Sjukhus skapa sin profil redan idag. De första behoven kommer utannonseras på Eppow fredag 24:e september 2021.

Image