Hitta vårdpersonal på nolltid!

Lägger du för mycket tid på admin? Vill du snabbt kunna hitta riktigt bra och legitimerad personal? Välkommen till Eppow. Ta direktkontakt med tusentals kandidater och hitta din perfekta match snabbt. Helt utan att blanda in kostsamma mellanhänder.
Kontakta oss
Elderly female doctor - Eppow
Image

Ta kontroll över din bemanning

Bemanningsföretag har sjukvården i sin hand. Därför har vi skapat Eppow, en digital tjänst där vårdgivare och vårdpersonal lätt kan hitta varandra. Ta saken i egna händer och kom i direktkontakt med vårdpersonal som sjuksköterskor och läkare, utan mellanhänder. Med vår tjänst kan du läsa recensioner från andra vårdgivare, hoppa över komplicerad administration och få möjlighet att marknadsföra din enhet. Allt på ett och samma ställe.

Image
20% billigare
Minska era kostnader och lägg istället mer pengar på personalen och bättre vård.
Image
100% flexibilitet
Kontakta och anlita personal snabbt och enkelt, för tillfälliga behov eller anställning. Du styr.
Image
0% krångel
Eppow är enkelt rakt igenom. Det funkar med era avtalsmallar, rutiner och är helt digitalt.
Female doctor working with EppowFemale doctor working with Eppow
Image

Sugen på att testa Eppow?

Att komma igång är lätt som en plätt! Det är dessutom helt gratis att testa plattformen. Betala gör du först när du hittat den perfekta match och ni börjat jobba ihop.

1.
Kontakta oss via länken nedan så berättar vi mer
2.
Anslut er verksamhet till tjänsten för att hitta tusentals kvalificerade kandidater
3.
Slipp papper och penna och hantera all administration direkt från vår tjänst.
Image
Image
"Det gick smidigt att lägga upp avropet och avtalssigneringen var väldigt enkel. Jag tycker också det var en fördel att jag kunde ringa den aktuelle läkaren direkt för att bilda mig en egen uppfattning om hens kompetens."
— Petter, Verksamhetschef
Image
"Det har varit lätt att söka uppdrag i Eppow, där jag har haft Kontakt med många olika vårdgivare. Det är lätt att skriva kontrakt online och bra att man kan titta på recensioner innan man tar ett uppdrag."
— Robin, Läkare
Image
"Eppow är lätt att ha att göra med och att kontakta för att be om hjälp. Det har också varit smidigt att hantera avtal och kontrakt genom tjänsten . De personer som har varit hos oss har varit kompetenta och kunniga."
— Laila, Verksamhetschef
    Image

    FAQ

    Hittar du inte svaret på din fråga? Kolla in vår FAQ, eller kontakta oss!
    Image